Supervisie en intervisie

Met veel plezier en ervaring werk ik als supervisor. Ook het geven van intervisie behoort tot de mogelijkheden.

Voor wie?

Sinds 2012 ben ik bevoegd om supervisie te geven aan psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog. Tevens ben ik geregistreerd als supervisor NVVS voor therapeuten in opleiding tot seksuoloog NVVS of consulent seksuele gezondheid NVVS. Het volgen van supervisie is ook mogelijk voor andere hulpverleners, zoals: basispsychologen, Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundigen en maatschappelijk werkers.

Mijn werkwijze

Als GZ-psycholoog en seksuoloog NVVS (Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging voor Seksuologie) heb ik jarenlange ervaring opgebouwd in de basis en specialistische GGZ en in de psychogeriatrie. Bekijk hier mijn cv voor meer informatie.

Naast het vergroten van de vakinhoudelijke kennis richten wij ons ook op de therapeutische relatie en het gebruik van jezelf als therapeutisch instrument. Therapeut zijn is een mooi, maar ook emotioneel beladen beroep. Dus investeren in jezelf als therapeutisch instrument is erg belangrijk. Graag ga ik samen met jou dit supervisietraject aan.

Ik zit er even wat over na te denken, wat me vooral bij gebleven is van de supervisie is dat je een prettige informele sfeer wist neer te zetten middels humor en het delen van jouw eigen ervaringen, zowel uit eigen opleidingstijd als de huidige werkzaamheden. Gaf mij een gevoel van transparantie wat het voor mij makkelijker maakte om een ‘niet wetende’ rol aan te nemen (iets dat ik vaak lastig vind). Daarnaast maakte je geregeld gebruik van treffende metaforen (therapie als dans) om te duiden wat zich in therapeutische relatie voltrok.”

– Jeffrey van der Starre, GZ-psycholoog

Geïnteresseerd?

Wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat? Ik help je graag verder. Neem contact op via het contactformulier of bel naar 06-48227464.

Bekijk hier de tarieven en vergoedingen.

Menu